Business

Door een hoge positie in Google meer resultaten met emailmarketing

Elke (online) business zou emailmarketing moeten inzetten. Emailmarketing is simpelweg zo enorm krachtig, dat je het als bedrijf niet kunt permiteren om niet met emailmarketing bezig te zijn.

Met emailmarketing heb je namelijk een direct band met je doelgroep. Iedereen kijkt bijna wel dagelijks in zijn of haar mailbox. Door een goede band op te bouwen met je mailinglijst kun je daar veel profijt van uit halen.

Een aantal tips om een goede band op te bouwen:

  1. Biedt waardevolle informatie aan
  2. Mail gemiddeld één keer per week, maar mail alleen als je écht wat te zeggen hebt
  3. Geef exclusieve content. Beloon de mensen op je mailinglijst dat ze op je lijst staan
  4. Wees wisselend in je content

Het is echt enorm belangrijk om waardevolle informatie aan te bieden. Wanneer mensen gratis goede informatie ontvangen, zijn ze bereid je terug te geven.

Dus kom je later met een speciale actie of aanbieding, dan zijn mensen sneller geneigd om daarop in te gaan. Ze hebben dan het vertrouwen al in je!

Wat heeft een hoge positie in Google hiermee te maken?

Als jouw website hoog in de zoekresultaten van Google scoort, is de kans groot dat je daaruit veel bezoekers zult krijgen.

En hoe meer bezoekers er naar jouw website komen, hoe meer inschrijvingen je zult hebben op je nieuwsbrief.

Het dus als het ware een win-win situatie. Je hebt meer bezoekers, en ook meer optins!

Heb je nog geen mailinglijst? Begin dan vandaag met het opzetten van een mailinglijst. Een goede manier om mensen op je lijst te krijgen is door iets gratis weg te geven, zoals bijvoorbeeld een gratis ebook.

Je kunt beginnen met emailmarketing door een account te nemen bij Enormail. Met Enormail kun je handig en snel nieuwsbrieven versturen.

Succes!