Business

Een bedrijfsauto leasen is zo geregeld

Wil je een bedrijfsauto leasen dan hoef je je geen zorgen te maken dat het je heel veel tijd zal gaan kosten. Je kunt het online regelen want alle maatschappijen die bedrijfsauto’s aanbieden om te leasen hebben natuurlijk tegenwoordig een website. Je kunt ze gemakkelijk vinden met een zoekmachine en dan kun je heel simpel de voorwaarden en prijzen met elkaar vergelijken.

Heb je goede ervaringen met een leasebedrijf dan wil je daar wellicht graag terugkomen als klant. Is je mening minder positief dan wil je natuurlijk je volgende bedrijfsauto leasen bij een ander bedrijf. Je bent volledig vrij in je keuze, de leasebedrijven werken allemaal landelijk. Het maakt dus niet uit war je woont je hoeft geen leasebedrijf te kiezen dat in je woonplaats of regio is gevestigd.

De voorwaarden voor leasen zijn soms verschillend

De basisvoorwaarden voor het leasen van een bedrijfsauto zijn vaak hetzelfde. De kosten voor onderhoud en reparatie, verzekering en wegenbelasting zijn bij de prijs inbegrepen. De brandstof moet je in de meeste gevallen zelf betalen, maar daarvoor kun je dan weer een voordelige tankpas aanvragen waarmee je korting krijgt op de brandstofprijs als je bij bepaalde tankstations gaat tanken.

Het verschil zit hem soms in de details. Hoeveel kilometers mag je per jaar rijden? Mag je met de lease auto ook in het buitenland rijden en ben je daar ook verzekerd tegen schade of diefstal van de auto? Het hangt er dus ook van af hoe je de auto wilt gaan gebruiken. Hoeveel kilometers je per jaar rijdt is het belangrijkste om duidelijk te hebben voordat je op zoek gaat naar een nieuwe bedrijfsauto om te leasen.

Regel het in een paar klikken online

Ga vandaag nog naar de website van de leasemaatschappij van jouw keuze en regel de lease van je nieuwe bedrijfsauto in een paar klikken online. Kies het merk, het type en de overige opties en je kunt meteen een offerte aanvragen. Wie weet staat jouw nieuwe leaseauto over een paar dagen al voor de deur.